Østjydsk Pistolklub

Østjydsk Pistolklub

Billeder/Fotos

Fredericia og Omegns Sortkrudsskytter

Hvad skyder vi med

Hvordan finder du os

Sidste nyt

links

 

BEMÆRK VENLIGST at vi PT har STOP for tilgang af nye medlemmer!

 Skulle du alligevel være interesseret, eller have spørgsmål, så SKRIV venligst en MAIL til formanden – Det hjælper ikke, du dukker uanmeldt op til en skydeaften uden at have en aftale, da det ikke er sikkert der er en uddannet instruktør til stede..

 

Og hvorfor har en forening så ”stop” af tilgang for nye medlemmer ?. Enhver idrætsforening vil da gerne have en masse medlemmer ? ….og regeringen siger vi skal dyrke en idræt..

Ja – ja og ja …. Men vi har været nød til at trække en lille smule i håndbremsen, dels har der været en ændring til selve våbenloven, om man ikke ”bare kan komme ind fra gaden, og skyde med et foreningsvåben” – men værst er; vi er blevet yderst begrænset i brugen af skydebaner i Elbo-hallen, da hallens formand og inspektør har forbudt os at bruge dem alle, herunder også har sat kaliberbegrænsning.

Forbuddet opstod da skyderbanerne skulle ”renoveres” – for første gang i de mange år vi havde brugt dem. Tros forsøg med medvirken fra Fredericia kommune, DGI og Skydebaneforeningen Danmark – herunder at ØPK selv ville betale for renoveringen – fastholdte halinspektør og formanden, at vi blev begrænset i brugen af skydebanerne.

Da vi frygter lidt vi er på ”tålt ophold” – og der generelt ikke er mange skydebaner, man kan bruge som alternativ, er det begrundelsen for vi kun optager et enkelt medlem eller to til vintersæsonens start.

Vintersæsonens start er for at skytten kan blive rutineret på salonpistol, så skytten kan håndtere en grovpistol i sommerhalvåret, hvor vi nu skyder i Vingsted.